DAT IS BRIDGECLUB INVITE

Ben je op zoek naar een sfeervolle en warme bridgeclub?

Bridgeclub Invite (voorheen Bridgeclub Interpolis) combineert al meer dan 40 jaar gezelligheid en vriendschap met sportieve uitdaging.

Het bridgeseizoen loopt van begin september tot eind april.

We maken gebruik van nieuwe generatie bridgemates, en we wassen de spellen zelf.
De spelverdelingen worden de eerste ronde ingevoerd en staan direct na afloop van de competitieavond op internet, zodat je dan al kunt zien op welke spellen je goed of slecht hebt gescoord en hoe dat spel in elkaar stak!
Slemklassement en de stand in het clubkampioenschap worden ook meteen gepubliceerd; zie Competitie op het hoofdmenu (www.bc-invite.nl).

We spelen in de Brasserie van Zonnehof aan de Prof Gimbrèrelaan te Tilburg; een comfortabele en rookvrije speelgelegenheid met barbediening, parkeerruimte naast de deur.

Spreekt dit je aan en ben je op donderdagavond beschikbaar… neem dan contact op met onze secretaris Miel Ruymbeke, 06-29404631 of e.ruymbeke@home.nl
Eventueel kun je ook Wil van Gils bellen: 06-14625047.

Onze contributie bedraagt € 55,00. Als clublid ben je ook automatisch lid van de NBB, met gratis abonnement op het maandblad BRIDGE.
Ben je ook lid van een andere vereniging die bij de bridgebond is aangesloten, dan heb je € 9,25 korting op de contributie, ben je nog bij 2 andere NBB-verenigingen lid dan is de korting € 14,33.


PS: Je kunt je ook opgeven als invaller; we spelen altijd met een vast aantal paren!

Voor de liefhebber: woordzoeker

 

Terug naar hoofdmenu

-----------------------------